Hogyan jusson el hozzánk

Fiumicino Repülőtér

A Fiumicino (Leonardo Da Vinci) repülőtérről elérhetik a közvetlen vonatot, a Leonardo Expresst, amely a Termini pályaudvarra érkezik 30 perc alatt…
A Termini pályaudvar felé tartó vonatok 30 percenként indulnak.
Az első vonat reggel 6.37 perckor indul, az utolsó pedig este 11.37 perckor.
A jegyek megvásárolhatók a tabaccheria üzletben is, közel a vonathoz, egy jegy 11 euróba kerül személyenként.s

Alternatívaként a vendégek használhatják a reptéri buszjáratokat is, mint például a Terravision-t vagy más cégek járatait, hogy eljussanak a városközpontba. Ezek a járatok a Termini pályaudvarra viszik az utasokat, rendszeresen közlekednek és olcsóbbak, mint a vonatok.

Ha autót bérelt, a repülőtérről kiérve kövesse a Rómába vezető irányt, haladjon egyenesen előre, aztán térjen balra, a Cristoforo Colombo útra, Róma központja fele. Menjen egyenesen, egészen a Piazza San Giovanni in Laterano-ig, innen térjen rá a Via Merulana-ra, a Basilica di Santa Maria Maggiore-ig, forduljon jobbra és megérkezett a Termini pályaudvarra. Itt kérdezze meg, hogyan juthat el a Via Marsala-ra, ahová 5 perc alatt meg is érkezik.

Ciampino Repülőtér

Nincs közvetlen vasúti összeköttetés erről a repülőtérről, így a vendégek használhatják a reptéri buszjáratokat, amelyek aTermini pályaudvarra viszik az utasokat vagy mehetnek taxival is.
Felhívjuk figyelmét, hogy a viteldíj a repülőtérről a Termini pályaudvarig fix összeg és a taxi oldalára kell legyen kiírva.

Alternatívaként, a vendégek jöhetnek autóval, a Ciampino repülőtér elhagyása után haladjona Via Appia-n (a központ irányába), térjen le a 13-as kijáratnál (Tiburtina, központ) és haladjon egyenesen előre. A Piazza del Verano-hoz fog érkezni. Innen a Via C. de Lollis-on kell továbbmenni. Haladjon át a boltívek alatt és forduljon balra a Viale del Castro Pretorio-ra, aztán jobbra a Via dei Mille-re, ismét balra és meg is érkezett a 4-es számhoz.

Termini Pályaudvartól

Menjen az 1-es vágányra és ki a Via Marsala-ra. Haladjon a jobb oldalon 50 métert. A Via Milazzo bal oldalán talál minket.

Tehát, mire vár még? Foglalja le Szállását még ma, mielőtt minden szobánk elfogy!