Üdvözöljük a Hotel Mirage Rómában…

A Hotel Mirage Róma két egymás közelében található szálloda, amely megfizethető szobákat kínál jó közlekedési kapcsolatokkal, Termini pályaudvar közelében, Róma központjában.

Hotel Mirage

A Legjobb Árak Garantáltak

Ha Hivatalos Oldalunkon keresztül foglal, 100%-ig biztonságos foglalási rendszerünkkel, garantáljuk Önnek a legalacsonyabb árat, amely elérhető az interneten. Tehát, mire vár még?
Foglaljon Most!

Hotel Mirage

Fotógaléria

Látogassa meg a Fotógaléria oldalt, ahol megnézheti mit ajánlanak megfizethető szobáink. Győződjön meg, milyen fantasztikus ár-érték arányt biztosítanak szolgáltatásaink és a csodálatos helyszín.

Hotel Mirage

Szálloda Szolgáltatások

A tiszta és kényelmes szállás kiegészítéseként számos szállodai szolgáltatást kínálunk vendégeinknek, hogy biztosítsuk zavartalan és kényelmes pihenését egy hosszú városnézéssel töltött nap után. Látogassa meg szállodáink veboldalait, ahol részletes leírást talál szolgáltatásainkról és rájön, milyen kiváló ár-érték aránnyal rendelkező szálláslehetőséget kínálunk Róma szívében.

Irigylésre Méltó Helyszín

Mind a négy ingatlan nagyon közel van egymáshoz, egy rövid sétára a Termini pályaudvartól, amely közvetlen kapcsolatot biztosít a város két repülőteréhez, a metróhálózathoz, lehetővé téve a turisztikai látványosságok perceken belüli megközelítését. Tudjon meg több információtközponti fekvésünkről Helyszín oldalunkon

Tiszta Kényelmes Szobák

A megfizethető szobák egyszerűen, de kényelmesen, klasszikus stílusban berendezettek és felszereltek és tökéletesek a feltöltődésre egy városnézéssel töltött nap után.A makulátlanul tiszta és kényelmes szobák, valamint a széleskörű szállodai szolgáltatások együtt kiváló ár-érték arányt biztosítanak, vessen egy pillantást szolgáltatásainkra szállodáinkban a fenti menü linket használva vagy nézze meg a Fotógaléria oldalt részletesebb információkért.